هشدار میقاتی درباره اوضاع اقتصادی لبنان-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

هشدار میقاتی درباره اوضاع اقتصادی لبنان

نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان به موضع‌گیری درباره مشکلات اقتصادی در این کشور پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر. نجیب میقاتی، نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان گفت که عدم تصویب برخی قوانین مهم اقتصادی برای خارج کردن کشور از مشکلات، ثبات اقتصادی لبنان را تهدید می کند.

 

میقاتی در اظهاراتی که به دنبال عدم برگزاری جلسه پارلمان لبنان به دلیل به حد نصاب نرسیدن آن صورت گرفت، گفت: پارلمان باید برای تصویب قوانین مربوط به طرح بهبود، تغییر ساختار بانک ها و شکاف مالی، جلسه فوق العاده ای برگزار کند.

 

وی افزود: همه اینها نیاز به یک راه حل فوری دارند و اگر پارلمان برای تصویب این قوانین تشکیل جلسه ندهد، دیگر ثبات اقتصادی در کشور وجود نخواهد داشت.

 

میقاتی معتقد است که عدم انجام هیچ اقدامی که به خروج لبنان از بحران کنونی کمک کند، می تواند کشور را در بحران فرو ببرد.

 

فروپاشی اقتصادی لبنان که در سال ۲۰۱۹ کلید خورد، موجب شد لیره لبنان بیش از ۹۰ درصد از ارزش خود را از دست بدهد. دولت لبنان زیان بخش مالی را بیش از ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.

 

صندوق بین المللی پول به تازگی اعلام کرد: چنانچه وضعیت موجود در لبنان ادامه یابد، بدهی عمومی این کشور ممکن است تا سال ۲۰۲۷ به ۵۴۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برسد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار